PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Περιστερίου


Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Περιστερίου, ορίζεται από 2 Μαΐου 2023 έως και 19 Μαΐου 2023 (ώρα 24:00).

Οι αιτήσεις, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (polperisteri.intellisoft.gr).

Η Διεύθυνση e-mail που δηλώνετε για την εγγραφή στην Πλατφόρμα οφείλει να είναι έγκυρη και προσωπική. Σε αυτή θα αποστέλλονται από τη Διεύθυνση των Βρεφονηπιακών Σταθμών όλες οι ενημερώσεις σχετικά με τις Αιτήσεις.

Τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ (2022-2023), δεν θεωρούνται επανεγγραφές και συνεπώς δεν λαμβάνουν τα αντίστοιχα μόρια της επανεγγραφής.

Ο Αρ. Πρωτοκόλλου θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail, του λογαριασμού σας, μετά την ολοκλήρωση επεξεργασίας της αίτησή σας. Επίσης o Αρ. Πρωτ. εμφανίζεται στο προφίλ σας στην Πλατφόρμα του Preschool, στον πίνακα των υποβληθέντων Αιτήσεών σας.

Τα όρια ηλικίας των παιδιών που θα φιλοξενηθούν, θα είναι από 16 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Στα βρεφικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 16 μηνών (1η Σεπτεμβρίου 2023) έως 30 μηνών. Δεν θα λειτουργήσουν τμήματα βρεφών ηλικίας από 6 έως 16 μηνών.

Στα παιδικά τμήματα, θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών (1η Σεπτεμβρίου 2023), έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Πληροφόρηση που άπτεται της διαδικασίας για τις εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.∆.∆. «Ο.Π.Α.Α.Π.» θα πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 210 5701079-080, με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (paidikoi@peristeri.gr) είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο Β6 στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Για τα δικαιολογητικά όπως οικογενειακή κατάσταση και κατάσταση ενσήμων μπορείτε να απευθυνθείτε στις αντίστοιχες ψηφιακές υπηρεσίες. Για τους δημότες Περιστερίου www.peristeri.gr για τους ετεροδημότες www.gov.gr και για την κατάσταση ενσήμων www.efka.gr.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment