PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση ενόψει Βέροιας


Πρωινή προπόνηση είχε το σημερινό πρόγραμμα του Ατρόμητου ενόψει του ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια την προσεχή Κυριακή (18:15) και σιγά-σιγά αρχίζει να διαμορφώνεται η εικόνα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η κατάσταση αναφορικά με την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει ο Γιώργος Κορακάκης ξεκαθαρίζει μέρα με τη μέρα, καθώς από σήμερα παρών στις προπονήσεις είναι ο Αντρέι Γκορμπούνοφ που επέστρεψε απόλυτα υγιής από τις υποχρεώσεις με την εθνική Λευκορωσίας, ενώ απόντες είναι ακόμα οι «μικροί» διεθνείς με την Κ19, Λημνιός, Νάτσος, Κατράνης που θα αγωνιστούν κι αύριο στο φιλικό με την Ουγγαρία.

Βάσει αυτού, θεωρείται πολύ πιθανή η επάνοδος του Μαριάνο Μπίτολο στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο πολύ θετικός στα δύο ματς που αγωνίστηκε, Αλέξανδος Κατράνης, θα έχει χάσει αρκετές προπονήσεις παίζοντας παράλληλα και δύο ματς.

Εκτός παραμένει σαφώς και ο Νικολά Ντιγκινί, που όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες από την ερχόμενη εβδομάδα θα φανεί το ακριβές διάστημα που θα απουσιάσει, μετά τη μικροεπέμβαση που θα υποβληθεί στο ισχίο την προσεχή Παρασκευή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment