PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξανά προπόνηση για τους παίκτες του Περιστερίου



Σε εορταστικό κλίμα διεξάγονται οι προπονήσεις του Περιστερίου, αφού από χθες (26/12) ολοκληρώθηκαν για τους περισσότερους οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Σε εορταστικό κλίμα διεξάγονται οι προπονήσεις του Περιστερίου, αφού από χθες (26/12) ολοκληρώθηκαν για τους περισσότερους οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη, εξαιρουμένων των δύο Αμερικανών που πήγαν στην πατρίδα τους για τις άγιες τούτες μέρες (Χάινς, Ουίλιαμς) αλλά και του Ανδρέα Ψαρόπουλου (είναι σε αποθεραπεία έπειτα από την μικροεπέμβαση αφαίρεσης λιπώματος στην οποία υποβλήθηκε), μπήκαν για τα καλά ξανά στα… βάσανα.

Οι Τάιλερ Χαινς και Ντάριν Ουίλιαμς αναμένονται στην Αθήνα την Κυριακή (30/12), ώστε τη Δευτέρα (31/12) το μεσημέρι να δώσουν το «παρών» στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Ίλιον (ομάδα Β’ Εθνικής), το οποίο θα διεξαχθεί στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Βάσει του προγράμματος του Τζίμη Κουστένη θα έχουν ρεπό μόνο την Πρωτοχρονιά και από Τετάρτη (2/1) θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Άρη (5/1).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment