Κοινωνία

Βρέθηκε η 16χρονη Μαγδαληνή από το Περιστέρι

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η εξαφάνιση της 16χρονης Μαγδαληνής Κ. από το Περιστέρι αφού σύμφωνα με τον αδερφό της, το κορίτσι βρέθηκε.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά η ανάρτηση του αδερφού της προκαλεί αισιοδοξία και χαρά.

Άλλωστε εκείνος ήταν που πρώτος έδωσε σήμα για τον εντοπισμό της κοπέλας με τους συμπολίτες μας να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Η περιπέτεια της Μαρίας Φ. και της Μαγδαληνής Κ., 17 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Μαρία Φ. και η Μαγδαληνή Κ. βρέθηκαν στην περιοχή της Κορίνθου, από διερχόμενο αστυνομικό.

Ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε super market της περιοχής.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί η σπουδαία συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μια φορά υπήρξε πολύ καλά ενημερωμένη και συνέβαλε ουσιαστικά στο να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών των ανήλικων κοριτσιών, που τις αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φ. και στη Μαγδαληνή Κ., για τις οποίες θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ώστε να βρεθεί ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στις ανήλικες για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

 

Related posts

Περιστέρι: Βίντεο με επιχειρηματία να πέφτει θύμα κλοπής σε πρατήριο καυσίμων

Peristeri News

Οριστικά στο αρχείο η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

Peristeri News

Παράνομη και καταχρηστική η χθεσινή 24ωρη απεργία

Peristeri News

Leave a Comment