PeristeriNews.gr
Lifestyle

Βραβεύτηκε ο Σάκης Ρουβάς στα παγκόσμια μουσικά βραβεία


Εμφανώς συγκινημένος ο Έλληνας καλλιτέχνης.

Εμφανώς συγκινημένος και μιλώντας για τους Έλληνες, παρέλαβε ο Σάκης Ρουβάς το βραβείο του στα «World Music Awards»! Ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Αθήνα, όπου μίλησε στους δημοσιογράφους για την βράβευσή του και τα επόμενα σχέδιά του.

«Στην Ελλάδα παίρνουμε την μουσική στα σοβαρά. Με την μουσική ξεπερνάμε τα προβλήματα και ζούμε τις χαρές μας. Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό για μένα», είπε ο τραγουδιστής όταν ανέβηκε στη σκηνή για να βραβευτεί.

Παράλληλα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Σάκης παρουσίασε το νέο του, αγγλόφωνο τραγούδι και έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που εμφανίζεται στη σκηνή των παγκόσμιων μουσικών βραβείων, τα οποία παρακολουθούν ετησίως εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

«Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται έτσι κι αλλιώς υπερήφανοι, όχι να περιμένουν εμένα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα, είναι πολύ τιμητικό για μένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Σάκη μόλις επέστρεψε από το Μονακό στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής περιέγραψε τις στιγμές που πέρασε με αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ενώ επεσήμανε ότι από εδώ και στο εξής θα συνεχίσει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα και, ενδεχομένως, να κάνει εμφανίσεις στο Εξωτερικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment