PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Βράβευση του Δημάρχου Ιλίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών


Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για την πολυετή κοινωνική προσφορά του Δήμου Ιλίου στην εθελοντική αιμοδοσία.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για την πολυετή κοινωνική προσφορά του Δήμου Ιλίου στην εθελοντική αιμοδοσία, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης εις μνήμην του ιατρού αιματολόγου Ηλία Πολίτη που θεσμοθέτησε με το έργο του την αιμοδοσία στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, βραβεύτηκαν φορείς και άτομα με μεγάλη κοινωνική προσφορά, αρωγοί των προσπαθειών τους τόσο στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας όσο και στον τομέα της δωρεάς οργάνων σώματος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Σπύρο Γραμμένο και εξέφρασε την ευχή ο κοινωνικός εθελοντισμός να γίνει σταδιακά συνείδηση σε όλο και περισσότερους πολίτες, καθώς τα αποτελέσματά του είναι επωφελή για ολόκληρη την κοινωνία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment