PeristeriNews.gr
Διεθνή

Βούλιαξε το Ντουμπάι από τις πλημμύρες


Ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες σάρωσαν τμήματα της περιοχής του Κόλπου, σκοτώνοντας τουλάχιστον 18 άτομα στο Ομάν και προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο Ομάν, εννέα μαθητές και ο οδηγός τους, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το όχημα που τους μετέφερε παρασύρθηκε από τα νερά της πλημμύρας. Η Εθνική Επιτροπή Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών δήλωσε ότι οι ομάδες διάσωσης εξακολουθούν να αναζητούν δύο αγνοούμενους.

Η κυβέρνηση έδωσε ρεπό στο διοικητικό προσωπικό του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών σε αρκετές επαρχίες, ενώ η εξ αποστάσεως εργασία συνιστάται σε άλλα μέρη του σουλτανάτου.

Αστυνομικοί και στρατιώτες αναπτύχθηκαν στην επαρχία Ash Sharqiyah North που έχει πληγεί περισσότερο για να μεταφέρουν πολίτες από πλημμυρισμένες περιοχές.

Εν τω μεταξύ, ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν επίσης τα γειτονικά ΗΑΕ την Τρίτη, πλημμυρίζοντας τμήματα μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και αφήνοντας τα οχήματα εγκαταλελειμμένα στους δρόμους σε όλο το Ντουμπάι.

Οι βροχές ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας τεράστιες λίμνες στους δρόμους, καθώς οι ισχυροί άνεμοι διέκοψαν τις πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τουρκία: Εξέδωσε NAVTEX και επαναφέρει το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης νησιών

Peristeri News

Όλαφ Σολτς: Δεν καπνίζουμε όλοι χόρτο στη Γερμανία

Peristeri News

Οι κυριότερες αντιδράσεις για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Peristeri News

Leave a Comment