PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βολές Β. Μεϊμαράκη κατά Αλ. Τσίπρα


Έντονη κριτική στην εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Έντονη κριτική στην εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον άσκησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι «όταν προσέρχεσαι να λάβεις μέρος σε διάλογο με τόσο μεγάλο ακροατήριο και εκπροσωπείς τη χώρα, οφείλεις να είσαι άρτια προετοιμασμένος και δεν είναι κακό να έχεις και μεταφραστή».

Όπως είπε, η σιγουριά που αισθάνεται κανείς σε επίπεδο αλαζονείας, δεν τον αφήνει να δει τις αδυναμίες του και αντί για σιγουριά εκπέμπει αμηχανία και δεν τιμά τη χώρα.

«Φαίνεται ότι έτσι πήγε και στις διαπραγματεύσεις που κράτησαν τόσες ώρες, ο κ. Τσίπρας, απροετοίμαστος», πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας πάντως ότι «έχει περιθώρια βελτίωσης».

Αναφορικά με το περιεχόμενο των δηλώσεων του Πρωθυπουργού κατά τη συζήτηση με τον κ. Κλίντον, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας «δεν φέρνει, αλλά διώχνει επενδύσεις, γιατί δεν θέλει επενδύσεις, δεν τις πιστεύει».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός συκοφαντεί και υπονομεύει τη χώρα, «όταν μπροστά σε διεθνές ακροατήριο διακηρύσσει ότι “οι επενδυτές πρέπει να πληρώσουν κάτω από το τραπέζι” και ότι στην Ελλάδα ισχύουν “διεφθαρμένες σχέσεις”, τότε διαπράττει έγκλημα κατά της χώρας και των επενδύσεων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment