PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βιωματικό εργαστήριο: «Καταξιώνοντας τη γυναίκα εκπαιδευτικό»


Με επιτυχία υλοποιήθηκε στον χώρο του «Οδοιπορικού», το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, το βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Καταξιώνοντας τη γυναίκα εκπαιδευτικό».

Το Βιωματικό Εργαστήριο πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, δια της Υπευθύνου επικοινωνίας της Αγωγής Υγείας, κας Κυρίτση Αναστασίας.

Στόχος του Εργαστηρίου ήταν να αναδειχθούν οι αξίες, τα αποθέματα και οι ικανότητες που φέρει η κάθε γυναίκα εκπαιδευτικός και μπορούν να λειτουργήσουν ως πηγή δύναμης και αλλαγής στο χώρο του σχολείου.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης και Δημοτική Σύμβουλος, κα Τσερούλα Κατερίνα, Εκπαιδευτικός, όπου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την καλή διοργάνωση του Βιωματικού Εργαστηρίου και τη θερμή συμμετοχή και ανταπόκριση των μελών της ομάδας. Επίσης, δήλωσε για μια ακόμα φορά, τη στήριξη του Οδοιπορικού στις ανάγκες των σχολείων του Δήμου Περιστερίου.

Συντονίστριες του Εργαστηρίου ήταν τα Μέλη της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού, κα Σταυροπούλου Κέλλυ, Ψυχολόγος (MSC) & κα Ευσταθίου Λέα, Κοινωνιολόγος-Εγκληματολόγος (MA).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Εκδήλωση: «Πάρε τη λέξη: από την Ελληνική Γλώσσα στην Ελληνική Γραμματεία»

Peristeri News

Τρεις συλλήψεις από την αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου

Peristeri News

Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Peristeri News

Leave a Comment