Δημοτικά

Βιωματικό εργαστήριο για εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Περιστερίου

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό” προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να λάβουν μέρος στο βιωματικό εργαστήριο, που στόχο έχει την ανάδειξη των δυνατοτήτων της θετικής σχέσης ανάμεσα στον εκπαιδευτικό και τους μαθητές του.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο Γεώργιος Μπεκιάρης, αντιδήμαρχος υγείας Περιστερίου και Πρόεδρος στο «Οδοιπορικό», το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού, Κρυστάλλη 49, (πλησίον Μετρό Αγίου Αντωνίου), το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, και ώρες 16:00-19:00.

Τον συντονισμό της Ομάδας θα έχει η κα Λέα Ευστάθιου, Κοινωνιολόγος- Εγκληματολόγος (ΜΑ) και η κα Κέλλυ Σταυρoπούλου, Ψυχολόγος MSc, μέλη της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέχρι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRVJRz0pZw2OQVcz0hDNHVmSUhe15Hy85qka-IhueEIzZvIQ/viewform?usp=sf_link

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με sms μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Η συμμετοχή στην ομάδα καθώς, και σε όλες τις δράσεις του Οδοιπορικού, είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Related posts

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Peristeri News

Ριζική ανανέωση στο Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment