PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βίκυ Σταμάτη: «Θα φτάσω μέχρι τέλους»


Αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας που ξεκίνησε αμέσως μετά την είδηση της προφυλάκισής της εμφανίζεται, μέσω μηνύματος που αποστέλλει η Βίκυ Σταμάτη.

Αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας που ξεκίνησε αμέσως μετά την είδηση της προφυλάκισής της εμφανίζεται, μέσω μηνύματος που αποστέλλει η Βίκυ Σταμάτη.

Από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η σύζυγος του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ, Άκη Τσοχατζόπουλου, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού.

Δεν «φιλοξενείται» στο ίδιο κελί με τη συγκατηγορούμενή της, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, αλλά με κάποια άλλη τρόφιμο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Η ίδια θεωρεί «υπερβολική» την απόφαση προφυλάκισής της και ετοιμάζεται, να καταθέσει, δια μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της κ. Βασίλη Χειρδάρη, αίτηση αντικατάστασης των περιοριστικών όρων που της επιβλήθηκαν μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Εμφανίζεται να είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αλλά αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία της υπόθεσης και κυρίως την αγορά του ακινήτου της Δ. Αεροπαγίτου από την υπεράκτια εταιρεία Nobilis που ουσιαστικά –σύμφωνα και με το εισαγγελικό πόρισμα- άνηκε στο σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Την ίδια άρνηση επιδεικνύει και όταν καλείται να απαντήσει στο κατά πόσο δεν είχε αντιληφθεί τις παράνομες –κατά το κατηγορητήριο- δοσοληψίες του συζύγου της. Το μόνο το οποίο αντιτείνει είναι η μη ύπαρξη «οικογενειακής ευθύνης».

Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος της

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις μελλοντικές κινήσεις της εντολέως του αλλά και την καθημερινότητα στις φυλακές του Κορυδαλλού, εμφανίστηκε, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, κ. Βασίλης Χειρδάρης.

Επεσήμανε, ότι το προσεχές εικοσιτετράωρο αναμένεται να κατατεθεί η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης, ενώ μετέφερε και το μήνυμα της κυρίας Σταμάτη «θα φτάσω μέχρις εσχάτων», εννοώντας την απεργία πείνας την οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

Μιλώντας στο zougla.gr ο κ. Χειρδάρης, αναφέρθηκε, αρχικά, στη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

«Η κ. Σταμάτη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ζητάει συνεχώς το παιδί της. Έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και μου είπε να σας μεταφέρω ότι θα φτάσει μέχρις εσχάτων. Νιώθει αδικημένη είναι μία μητέρα που βρίσκεται μακριά από το παιδί της την στιγμή που ο σύζυγος της βρίσκεται στην φυλακή», επεσήμανε ο γνωστός δικηγόρος.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε ως «υπερβολική» την απόφαση της προφυλάκισής της καθώς υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αρνήθηκε τις κατηγορίες και δεν είναι ύποπτος φυγής. «Υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η περίπτωση της κυρίας Σταμάτη όπως η καταβολή εγγύησης», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment