PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βίαζαν και οι γείτονες την 18χρονη διανοητικά ανάπηρη


Το ανθρωπόμορφο τέρας, πατέρας στη Νίκαια που ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της 18χρονης κόρης του και ξυλοκοπούσε τα δύο μικρότερα παιδιά του αγοράκια 6 και 9 ετών, όπως φαίνεται είχε και συνεργούς στο αποτρόπαιο έργο του.

Το ανθρωπόμορφο τέρας, πατέρας στη Νίκαια που ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της 18χρονης κόρης του και ξυλοκοπούσε τα δύο μικρότερα παιδιά του αγοράκια 6 και 9 ετών, όπως φαίνεταί είχε και συνεργούς στο αποτρόπαιο έργο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NewsIt, αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα δύο γείτονες του 40χρονου άνδρα στη Νίκαια, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βίαζαν την 18ρονη κόρη του άνδρα έναντι αμοιβής, η οποία ήταν στην ουσία για λίγα ευρώ.

Μάλιστα, πολλές φορές την βίαζαν με τη συγκατάθεση του πατέρα της, προκειμένου να δώσουν μερικά αναψυκτικά στην οικογένεια.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας ζούσαν ανάμεσα σε σκουπίδια και περιττώματα.

Τα μικρότερα, δυο αγοράκια 9 και 6 ετών με δυσκολία μπορούσαν να μιλήσουν και όπως λένε οι γείτονες δεν έχουν πάει ποτέ στο σχολείο, ενώ σχεδόν ποτέ δεν τα έβλεπαν έξω από το σπίτι.

Ο 40χρονος πατέρας είναι άνεργος και ζει με μικρή αναπηρική σύνταξη λόγω προβλημάτων υγείας.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ τα δύο μικρότερα παιδιά του 40χρονου, 6 και 9 ετών, παρελήφθησαν από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Leave a Comment