Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βέβαιος για την ψήφιση του ασφαλιστικού – φορολογικού ν/σ ο Π. Κουρουμπλής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τη βεβαιότητα ότι το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί απόψε στη Βουλή, καθώς η κοινοβουλευτική ομάδα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσων και των ΑΝΕΛ είναι αρραγείς, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Σκάι.

Οι βουλευτές της συμπολίτευσης κατανοούν την ιστορική ευθυνη που έχουμε να βγάλουμε τη χώρα από τη δοκιμασία, σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι «δεν πάμε στα τυφλά, πάμε με συγκεκριμένη κατεύθυνση, έχουμε την έκθεση της Κομισιον που λέει ότι θα έχουμε ακόμη και μέσα στο 2016 ανάπτυξη».

Επικρίνοντας την αντιπολίτευση για τη στάση που κρατά, σημείωσε: «Με ενοχλεί να βλέπω τη χαιρεκακία της αντιπολίτευσης, που θα έπρεπε να βάλει πλάτη».

«Ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που ψήφισαν το τριτο μνημόνιο και σήμερα αποποιούνται τις ευθύνες τους» πρόσθεσε.

Επαναλαμβάνοντας ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης αντιλαμβάνονται την ευθυνη που υπάρχει απέναντι στην πατρίδα, όπως είπε, τόνισε ότι το ζήτημα είναι πατριωτικό, όχι προσωπικό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment