PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Βέρες γάμου βγαλμένες από τη Μέση Γη!


Σας άρεσε η νέα σειρά του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», «Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης»; Είστε Lord of the Rings… geek; Ή απλώς αγαπάτε τα ωραία, παράξενα κοσμήματα; Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορία κι αν ανήκετε, η νέα ειδική συλλογή από βέρες γάμου με θέμα τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που κυκλοφόρησε με αφορμή τη νέα σειρά του Amazon Prime, θα ενθουσιάσει, όπως ήδη… ενθουσίασε τους φανατικούς της περίφημης τριλογίας.

Η εκκεντρική αυτή συλλογή περιλαμβάνει βέρες εμπνευσμένες από την «συντροφιά του δαχτυλιδιού», δίνοντας ένα διαφορετικό ύφος στην γαμήλια τελετή. Υπάρχει ο Γκάνταλφ από τιτάνιο, ο Φρόντο με ρουστίκ εμφάνιση από μαύρο ζιργκόν και το παρόμοιο αλλά ελαφρώς πιο μοντέρνο Άραγκορν, τα οποία πωλούνται και τα τρία για περίπου 700 δολάρια. Το δαχτυλίδι Λέγκολας από κοβάλτιο με το πράσινο και μαύρο νήμα φιόγκου τυλιγμένο γύρω του και το Γκρίμλι, το οποίο είναι επίσης κατασκευασμένο από μαύρο ζιργκόν.

Για όσους έχουν παραπάνω χιούμορ και… ιδιαίτερο γούστο  υπάρχει επίσης μια γκρίζα βέρα Γκόλουμ με σφυρίλατα μπλε σχέδια. Η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα δαχτυλίδι Σάουρον αξίας 800 δολαρίων που μοιάζει περισσότερο με λαμπερή λάβα λόγω του κόκκινου χρώματος, το οποίο κατά γενική ομολογία εντυπωσιάζει, αν αυτό είναι το είδος που σας αρέσει.

Οι βέρες αυτές σίγουρα είναι πρωτότυπες και απευθύνονται σε ένα ειδικό κοινό, δηλαδή σε όσους είναι παθιασμένοι με το διάσημο έργο του Τόλκιν. Για όσους έχετε πιο απλά και κλασικά γούστα προτιμήστε όμορφες και κομψές βέρες γάμου από το kosmima24.gr!

Το kosmima24 διαθέτει μια πλούσια ποικιλία σε χρυσές βέρες γάμου 9, 14 και 18 καρατίων σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια για κάθε γούστο! Κομψές βέρες σε λευκόχρυσο, κίτρινο ή ροζ χρυσό, απλές ή διακοσμημένες με όμορφες πέτρες, όλες μοναδικές για να σας συνοδεύουν για όλη σας τη ζωή μαζί με το ταίρι σας! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr ή το φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίων 31, για να θαυμάσετε τα πανέμορφα σχέδια και να επιλέξετε αυτές που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ. Κάθε παραγγελία από το e-shop αποστέλλεται με δωρεάν μεταφορικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment