PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: Κηπουροί κι αλεξιπτωτιστές υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ (videos)


Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κριτική που του ασκείται από στελέχη του κόμματος για τη στρατηγική που ακολουθεί η παράταξη.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κριτική που του ασκείται από στελέχη του κόμματος για τη στρατηγική που ακολουθεί η παράταξη. Μιλώντας στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε λόγο για 4-5 πρόσωπα τα οποία αποκάλεσε «κηπουρούς κι αλεξιπτωτιστές», που υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχουν και οι υπεργολάβοι της εσωτερικής υπονόμευσης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν μετέχουν στις διαδικασίες ούτε έχουν το θάρρος να δηλώσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ασχολούνται μόνο με το ΠΑΣΟΚ από το πρωί μέχρι το βράδυ» τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος.

Και πρόσθεσε: «Γρήγορα επανήλθαν στο έργο τους. Υπάρχουν 4-5 πρόσωπα αυτής της κατηγορίας, τετιμημένα του παρελθόντος, κηπουροί κι αλεξιπτωτιστές που τους τελευταίους πολλούς μήνες δεν έχουν πει ποτέ τίποτα το θετικό για το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας κινούμενος υπαινιγμός. Κάθε παρουσία τους προνομιακή με άνεση χρόνου και χώρου στα μέσα ενημέρωσης είναι ένα πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ βρέξει χιονίσει. Ό,τι και να συμβαίνει, ό,τι και να απασχολεί τον πολίτη ό,τι υπεύθυνο και σοβαρό και να ‘χουμε πει και να ‘χουμε κάνει».

Επίσης ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Υπονομεύουν λοιπόν την παράταξη και στη συνέχεια ολοφύρονται για την προβληματική κατάσταση της παράταξης στην οποία θεωρούν ότι ανήκουν. Είναι οι μητροκτόνοι που ζητούν την επιείκεια του δικαστήριου επειδή είναι ορφανοί. Εμείς, εσείς είστε η παράταξη και κανείς δεν μπορεί να σας απαξιώνει ή να σας χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για τη μικρή, προσωπική του στρατηγική».

Ευ. Βενιζέλος: Αντισυνταγματικό κόμμα η Χρυσή Αυγή

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προανήγγειλε ότι τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής, ξενοφοβικής βίας, κατά του νεοναζισμού και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η πρωτοβουλία που αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το φορολογικό νομοσχέδιο «δεν μπορεί να φέρει στο στόχαστρο τα παιδιά», δήλωσε «θα θεραπεύσουμε», στον κυρωτικό νόμο, «αδικίες» για τις αναπηρικές συντάξεις και πρόσθεσε ότι θα προωθηθεί η καταβολή των εφάπαξ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για «άγνοια κινδύνου» όταν, όπως είπε, ανέφερε χθες στην ομιλία του στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η παράταξή του είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Επιπλέον, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υπονομεύει με τις δηλώσεις της κάθε επενδυτική προσπάθεια, κάτι που χαρακτήρισε «θλιβερό και ύποπτο». Ανέφερε ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι «θα έρθει και η ώρα πιο ριζοσπαστικών κινήσεων σε σχέση με το χρέος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment