PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: «Επιστρέψτε τα χρήματά σας στις τράπεζες»


Πρόσκληση προς όλους τους Έλληνες να καταθέτουν τις -λιγοστές ή και μεγαλύτερες- οικονομίες τους στις ελληνικές τράπεζες απηύθυνε σήμερα από το βήμα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών.

Πρόσκληση προς όλους τους Έλληνες να καταθέτουν τις -λιγοστές ή και μεγαλύτερες- οικονομίες τους στις ελληνικές τράπεζες απηύθυνε σήμερα από το βήμα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Αντιπρόεδρος υπογράμμισε, ότι για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα επέστρεψαν καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.

«Για πρώτη φορά την εβδομάδα αυτή είχαμε επιστροφή καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες κάτι που σημαίνει ότι η αγορά αντιδρά θετικά, ο Έλληνας πολίτης το ίδιο» ανέφερε.

Στο σημείο αυτό κατάφυγε στην ρητορική ερώτηση για τους έλληνες καταναλωτές: «Πού θα βρουν ασφαλέστερο τραπεζικό σύστημα; Πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλά;»

«Οι ελληνικές τράπεζες είναι διασφαλισμένες από την ΕΚΤ από το EFSF, το ΔΝΤ, την Ευρωζώνη και από την ελληνική κυβέρνηση κι αυτό αφορά τις τράπεζες ως οντότητες και τις καταθέσεις απολύτως.

Ούτε να τις έχουμε κάτω από το μαξιλάρι συμφέρει, ούτε στο εξωτερικό συμφέρει γιατί εδώ βοηθώντας την Οικονομία βοηθούμε τελικά το σπίτι μας και μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Το μήνυμα αυτό είναι ένα ομόθυμο μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment