PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο Παπανδρέου



Θέματα όπως η μαύρη τρύπα του ΠΑΣΟΚ, η απεργία των εκπαιδευτικών και η πρόταση του κόμματος στη ΔΗΜΑΡ, η κοινή κάθοδος στις ευρωεκλογές, έπεσαν στο τραπέζι του σημερινού πολιτικού συμβουλίου.

Θέματα όπως η μαύρη τρύπα του ΠΑΣΟΚ, η απεργία των εκπαιδευτικών και η πρόταση του κόμματος στη ΔΗΜΑΡ, η κοινή κάθοδος στις ευρωεκλογές, έπεσαν στο τραπέζι του σημερινού πολιτικού συμβουλίου.

«Τις τελευταίες μέρες το θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ήρθε στην επικαιρότητα με παράδοξο τρόπο, γιατί το θέμα είναι γνωστό και ανοικτό εδώ και καιρό και αφορά όλα τα κόμματα», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Βενιζέλος ανέφερε ότι υπήρχε σταθερά ελλειμματική διαχείριση των οικονομικών του κόμματος και πως στην περίοδο 2003- 2011 προσετίθεντο κάθε χρόνο 10 εκατ. ευρώ στο χρέος του ΠΑΣΟΚ. Είπε ακόμη ότι η έκθεση των έξι ελεγκτικών εταιρειών δεν έχει υποβληθεί ακόμη και ότι «συνεπώς δήθεν πληροφορίες για δαπάνες και παραστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν σχέση με την έκθεση».

Παράλληλα, ενθάρρυνε κάθε δημόσιο πρόσωπο που νομίζει ότι θίγεται, μεταξύ των οποίων και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του για τη συγκρότηση της ευρύτερης κεντροαριστεράς δεν απευθύνεται στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, αλλά στην κοινωνική βάση της κεντροαριστεράς και διευκρίνισε ότι η πρόταση δεν απευθύνεται σε τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης αναφέρθηκε στην ίδρυση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» που θα γίνει και επίσημα στη Λειψία και στην οποία συμμετέχει και το ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος από τον περασμένο Δεκέμβριο, τόνισε ότι αυτή δεν ιδρύθηκε «ως υποκατάσταστο άλλου διεθνούς θεσμού», αλλά ως νέος χώρος συνεργασίας.

Τέλος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο απεργίας των καθηγητών ενόψει των πανελλήνιων εξετάσεων, τόνισε ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως αρνητική, σημειώνοντας ότι «πρέπει να δείξουμε όλοι σεβασμό στο γενικό συμφέρον της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ποιον θέλουν αρχηγό στην Κεντροαριστερά

Peristeri News

Συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Peristeri News

Σκρέκας: Πρόστιμα 305.000 ευρώ σε τρεις servicers

Peristeri News

Leave a Comment