PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: «Αμεση εφαρμογή αποφάσεων της 21ης Ιουλίου»


Τηλεδιάσκεψη για την πορεία εφαρμογής των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου.

Τηλεδιάσκεψη για την πορεία εφαρμογής των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου, ειδικά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και ιδίως την πορεία εφαρμογής της συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο νέο σχήμα της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους πραγματοποιήθηκε το απόγευμα με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη διάσκεψη μετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Ζανκερ, ο αρμόδιος Επίτροπος Ολι Ρεν και ο διευθύνων σύμβουλος του IIF κ. Τσαρλς Νταλλάρα.

Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στη τηλεδιάσκεψη τόνισε πως η εφαρμογή του σχήματος που αποφασίστηκε στη Συνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου για την Ελλάδα, τώρα που έχει οξυνθεί η παγκόμσια οικονομική κρίση, έχει μεγαλύτερη σημασία γιατί το μήνυμα που στέλνει η Ευρωζώνη με τον τρόπο αυτό αφορά την ικανότητα της να στηρίξει με κάθε τρόπο το ευρώ και την διεθνή οικονομική και νομισματική σταθερότητα.

Από την άποψη αυτή, υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έχει ιδιαίερη σημασία να εφαρμοστούν γρήγορα και ολοκληρωμένα οι αποφάσεις για το νέο ρόλο του EFSF.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Peristeri News

Leave a Comment