Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Βελτίωση του καιρού από σήμερα με λίγες βροχές

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Nεφώσεις με τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα και καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ωστόσο ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Nεφώσεις με τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα και καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, ωστόσο ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί.

Στην Αττική θα ανπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ υπάρχει και πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά μέχρι το απόγευμα είναι η πρόγνωση του καιρού για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά όπου μέχρι το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια. Βαθμιαία βελτίωση

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Καματερό: 23χρονος συνελήφθη για «σούζες» στη Λ. Φυλής

Peristerinews.gr Newsroom

Ψυχιατρική Αττικόν: «Καμπανάκι» για την έλλειψη νοσηλευτών

Peristerinews.gr Newsroom

Ώρες κοινής ησυχίας: Αλλάζουν από σήμερα – Τι απαγορεύεται

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment