PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαθμός «χρυσάφι» για τον Ατρόμητο στην Τούμπα


«Χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στη Super League απέσπασε στην Τούμπα ο Ατρόμητος από τον ΠΑΟΚ (1-1), στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Βαθμός «χρυσάφι» μπορεί να χαρακτηριστεί ο αποψινός για την ομάδα μας, που έφτασε τις 3 ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος του Ατρόμητου στα πρώτα 45 λεπτά, έχασε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ (λάθος του βοηθού που δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Μακ) και γενικά με την εμφάνισή του δικαιούτο να προηγείται στο σκορ.

Με «σφιχτή» άμυνα και αντεπιθέσεις το αστέρι προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του.

Η φάση που «σημάδεψε» το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο έγινε στο 31΄. Από πάσα του Πέλκα στον Μακ, ο Σλοβάκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα, ωστόσο, ο σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά ήταν σε θέση οφσάιντ που κακώς δεν υποδείχθηκε.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας απείλησε πρώτη με το τετ-α-τετ του Ναπολεόνι με τον Βελλίδη (πλασέ άουτ).

Κι όσο περνούσε η ώρα τελικά από στημένη φάση, στο 81΄, με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λαζαρίδη μετά το φάουλ του Ούμπιντες.

ΠΑΟΚ (Ιγκορ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τσιμιροτ, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες (57′ Γκολάσα), Ζάιρο (27′ Μυστακίδης), Μακ

Ατρομήτος (Τραϊανός Δελλάς): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Στοιτσεφ, Ούμπιντες (86′ Κοντοές), Κεϊτά, Μπάλλας (46′ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ (64′ Παπαδόπουλος)

Χτύπησαν τον Νίκο Λαζαρίδη στην Τούμπα!

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα κι ενώ ο Νίκος Λαζαρίδης κατευθυνόταν στην φυσούνα των αποδυτηρίων, ένα αντικείμενο τον χτύπησε στο κεφάλι! Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

ΠΑΟΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE
ΠΑΟΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE

Αποτέλεσμα ήταν ο Ελληνας αμυντικός να σωριαστεί στο έδαφος και για αρκετά λεπτά να παραμείνει εκεί, με άπαντες να έχουν… πέσει από πάνω του, προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και ο προπονητής του, Τραϊανός Δέλλας, άφησε προς στιγμήν τις δηλώσεις που ετοιμαζόταν να κάνει στη NOVA, σπεύδοντας κοντά του προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Ο Δέλλας συνέχισε στο συνδρομητικό κανάλι, αφότου βεβαιώθηκε πως ο Λαζαρίδης δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό.

Οπως φάνηκε, το αντικείμενο που δέχθηκε ο Ελληνας στόπερ, προήλθε από τα επίσημα της Τούμπας. Να σημειώσουμε οτι χρειάσθηκε φορείο, προκειμένου να μεταφερθεί στα αποδυτήρια.

Εν συνεχεία του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε πως το αντικείμενου τον βρήκε στο αριστερό φρύδι, σε ένα σημείο που στο παρελθόν είχε υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό. Λόγω αυτού, ο Λαζαρίδης έχασε για λίγα λεπτά τις αισθήσεις του, ωστόσο στη συνέχεια συνήλθε, με το ιατρικό τιμ να αποφαίνεται οτι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Κατόπιν τούτου, έκανε κανονικά το ντους του όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του χωρίς να κρίνεται απαραίτητα η μεταφορά του στο νοσοκομείο για επιπλέον εξετάσεις.

Να σημειώσουμε οτι λίγο μετά την επίτευξη του τέρματός του, με το οποίο ο Ατρόμητος ισοφάριζε τον ΠΑΟΚ σε 1-1, ο Λαζαρίδης έκανε την χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα «παραγγέλνοντας» σιωπή στους οπαδούς του δικεφάλου.

Αυτή η κίνηση πιθανότατα, αλλά και το γεγονός οτι στο παρελθόν έχει σκοράρει αρκετές φορές κατά των ασπρόμαυρων, έχοντας μάλιστα υπάρξει και παίκτης του Αρη, ίσως ώθησε τον ανεγκέφαλο οπαδό να πετάξει το αντικείμενο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment