PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βασικοί οι παίκτες του Ατρόμητου με τις Εθνικές τους


Οι Σκόνδρας και Καραγκούνης με την εθνική Ελπίδων και ο ΖΟυέλα με την εθνική Αγκόλας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Φρανσίσκο Ζουέλα αγωνίστηκε και στα ενενήντα λεπτά του χθεσινού φιλικού αγώνα της Εθνικής Αγκόλας με την Λιβερία που τελείωσε ισόπαλο 0-0. Ο παίκτης επιστρέφει απόψε στην Ελλάδα και θα δώσει το παρών στην αυριανή απογευματινή προπόνηση.

Επίσης οι Γιάννης Σκόνδρας (ήταν αρχηγός) και Θανάσης Καραγκούνης αγωνίστηκαν ενενήντα λεπτά στην επίσημη αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας που έληξε με ήττα της χώρας μας (2-3). Οι δύο παίκτες επέστρεψαν σήμερα κι έκαναν θεραπεία.

Ο Ανδρέας Τάτος που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Βοσνία, έλαβε κανονικά μέρος σήμερα στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Εξάλλου, οι παίκτες που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο του φιλικού με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, αντίθετα οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

* Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου η ομάδα Κ-17 κέρδισε την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-1. Το παιχνίδι έγινε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου. Τα γκολ πέτυχαν οι Σάσσος, Καλής, Χαμοσφακίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment