• Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Βαρύ πρόστιμο για το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι

Peristeri News
Ιούλιος21/ 2020

Βαρύ πρόστιμο καλείται να πληρώσει το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι, καθώς κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή από δικαστήριο του Τελ Αβίβ. Η καταδικαστική απόφαση σε βάρος της 35χρονης Ραφαέλι περιλαμβάνει κοινωφελή εργασία εννέα μηνών.

Η Ραφαέλι δήλωσε ένοχη στην κατηγορία της υποβολής ψευδών φορολογικών δηλώσεων την περίοδο που ζούσε στο εξωτερικό με σκοπό να αποφύγει τη φορολόγησή της στο Ισραήλ. Μετά την καταδικαστική απόφαση, θα πρέπει να πληρώσει αναδρομικά τους φόρους της, αλλά και να καταβάλει πρόστιμο ύψους περίπου 638.000 ευρώ.

Οι Ισραηλινοί πολίτες οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα εισοδήματα που αποκτούν εκτός του Ισραήλ. Ωστόσο, οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι το τοπ-μόντελ και η μητέρα της είχαν δημιουργήσει μια εικονική διεύθυνση στο εξωτερικό, ώστε να πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Η Τζίπι Ρεφαέλι, μητέρα της Μπαρ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών, πρόστιμο επίσης περίπου 638.000 ευρώ και αναδρομική καταβολή των φόρων της. Και οι δύο γυναίκες είχαν δηλώσει ένοχες, στο πλαίσιο συμφωνίας διαπραγμάτευσης της ποινής τους.

Ετικέτες: , ,