PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Βαριέμαι να μιλάω Αγγλικά με τους Γερμανούς»


Δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Για τη διακοπή πολλών εκπομπών του ALPHA, τη μετακίνηση της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τις σχέσεις του με τη διοίκηση του καναλιού μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Για την κατάργηση της πρωινής ζώνης του σταθμού δήλωσε: «Τηλεθέαση το πρωί υπάρχει, διαφημίσεις δεν υπάρχουν. Υπήρχαν και το πρωί άνθρωποι που ‘βλεπαν τηλεόραση και βλέπουν τηλεόραση. Και τι θα κάνει η τηλεόραση; Θα κλείσει το πρωί;

Και μπορεί μια τηλεόραση το πρωί να γίνει ακόμα καλύτερη. Το περιεχόμενο θέλει αλλαγή και διαμόρφωση, ας μιλάμε για διαφορετική τηλεόραση, ας μιλάμε για διαφορετικό πρωινό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, λέγοντας: «Άλλο πράγμα καταργώ το πρωινό, γιατί θέλω να μειώσω μια βάρδια, το οποίο θα γίνει και στα υπόλοιπα κανάλια σιγά σιγά και άλλο πράγμα το πώς πρέπει να διαμορφωθεί η τηλεόραση».

Σχετικά με τις σχέσεις του με τη διοίκηση του ALPHA, o παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» τόνισε: «Τι νομίζεις ότι πάω και κάθομαι με τους Γερμανούς και περνάμε παρέα κάτι; Κάνω τρεις συναντήσεις τον χρόνο με τους Γερμανούς. Άλλοτε διαφωνώ σε πολλά πράγματα, τα οποία συζητάμε, προκύπτουν και διαφωνίες, κανονικά. Απλώς βαριέμαι να μιλάω Aγγλικά πολλή ώρα».

Ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πρόσθεσε: «Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό, γιατί όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στα Aγγλικά. Δηλαδή, αν θες να στείλεις ένα σενάριο στα Eλληνικά, αυτό πρέπει να γίνει και στα Aγγλικά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, γιατί χάνω ώρες ατέλειωτες. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει στη χώρα μου να συνεννοούμαι σε μια ξένη γλώσσα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment