PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά ήττα στη Λιθουανία για το Περιστέρι


Στο 2-1 έπεσε το Περιστέρι μετά από τη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Ρίτας (89-64) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το κακό ξεκίνημα και η ακόμα χειρότερη δεύτερη περίοδος πλήγωσαν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που είχε κακό ποσοστό στο δίποντο, κακό ποσοστό στο τρίποντο, ελάχιστη δημιουργία και συνολικά κακή εικόνα απέναντι στην ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην τέταρτη αγωνιστική στο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο αγώνας

Πολύ κακό το ξεκίνημα του Περιστερίου στο ματς (17-4 στο 6′, 2/8 σουτ χωρίς ασίστ), με τη Ρίτας να παίρνει ένα σημαντικό προβάδισμα, να φτάνει έως το +15 (21-6) και να κλείνει την περίοδο σε απόσταση.

Η ομάδα του Σπανούλη είχε 1/9 τρίποντα και μία τελική πάσα, έπεσε στο -16 (39-23) στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου και στο -24 (49-25) στο 19′, δεν είχε την παραμικρή συνοχή στην άμυνα και καμία συγκέντρωση στην επίθεση, με αποτέλεσμα το 52-26 του ημιχρόνου στο οποίο οι αριθμοί ήταν σοκαριστικοί: 33-12 τα ριμπάουντ, 13-5 οι ασίστ, 20-10 τα καλάθια, 55.6% – 29.4% τα σουτ.

Η κατάσταση δεν άλλαξε σημαντικά στην τρίτη περίοδο, αν και το Περιστέρι έκανε μια προσπάθεια και κράτησε τη διαφορά σε λογικά επίπεδα όταν η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τουλάχιστον το δεκάλεπτο (25-22) και δεν παράτησαν την προσπάθεια, χωρίς πάντως να καταφέρουν κάτι περισσότερο σε μια βραδιά που μπορεί να γίνει καλό μάθημα για όλους.

Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Λεωνίδας Κασελάκης – Γιώργος Γκιουζέλης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-15, 52-26, 74-51, 89-64

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment