PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά Ήττα για το Περιστέρι στο ΣΕΦ


Το Περιστέρι δεν κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 101-64 στο ΣΕΦ.

Το παιχνίδι ήταν εξ αρχής δύσκολο και το Περιστέρι δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ίσια σε καμία στιγμή του αγώνα.

Τα πολλά λάθη και η μεγάλη αστοχία ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο της ομάδας μας σε όλο τον αγώνα.

Καλύτεροι για το Περιστέρι στο ματς ο Κίνγκ με 18 πόντους και ο Λούμπι με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη κατοστάρα για τον Ολυμπιακό φέτος. Το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 11 (1), Νεστέροβιτς 8, Γκόρντον 14 (1), Σπανούλης 2, Μπουρούσης 13, Πελεκάνος 5, Μαυροκεφαλίδης 21, Χαλπερίν 14, Γλυνιαδάκης 2, Έρτσεγκ 8, Τεόντοσιτς 3 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 5, Κινγκ 18 (1), Παπανικολάου 3, Μαρούγκας, Α. Μάντζαρης 2, Σκοτ 9 (1), Τσιάκος 2, Πέτρουλας 5 (1), Σένσλεϊ 2, Λούμπι 13, Μαρίνος, Μόντσικ 5.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 49-26, 74-41, 101-64

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: Όπως είχα πει και πριν από το παιχνίδι, μόνο να κερδίσουμε είχαμε από αυτό. Πήραμε ένα καλό μάθημα διότι αν χάναμε με 15 πόντους μπορεί να είχαμε ψευδαισθήσεις, σε ότι αφορά τι επίπεδο είμαστε εμείς και τι μια ομάδα ευρωλίγκας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα για χτίσουμε νοοτροπία και φιλοσοφία. Θα μας κάνει καλό για να αποκτήσουν αυτογνωσία οι παίκτες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός, έχει βρει ρυθμό και δεν του προσφέραμε ούτε μια καλή προπόνηση.

ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ: Πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά ο Ολυμπιακός μας έδωσε ένα καλό μάθημα, αφού αν δεν παίζεις στο 100% δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Θα μας κάνει καλό αυτή η ήττα στην πορεία για να καταλάβουμε ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό σημείο και ας έχουμε κάνει κάποιες καλές νίκες. Θα ήθελα να δώσω τις ευχές μου για τις μέρες που έρχονται να περάσουν όλοι καλές γιορτές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment