Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Βάνα Μπάρμπα: Στην αρχαία Ελλάδα θα ήμουν εταίρα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την αγάπη της για την αρχαία Ελλάδα εξέφρασε η ηθοποιός.

Την αγάπη της για την αρχαία Ελλάδα εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα, δηλώνοντας «αρχαιοελληνίστρια», προσθέτοντας ότι, αν ζούσε εκείνη την εποχή, θα ήταν εταίρα, μια ατάκα που θα συζητηθεί!

«Είμαι από επιλογή αρχαιοελληνίστρια. Αγαπώ πάρα πολύ την αρχαία Ελλάδα. Και σίγουρα θα ήμουν εταίρα… τι άλλο;», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «ΦΜ Live».

Μάλιστα, εξήγησε και την επιλογή της: «τότε, οι διανοούμενες ήταν οι εταίρες. Η σύζυγος ήταν, ας πούμε, το δουλικό. Η γυναίκα του Περικλή, η Ασπασία, ήταν εταίρα, χάλι μαύρο, αλλά δεν παύει να ήταν εξουσία».

Ρωτήθηκε και για τον Απόστολο Γκλέτσο και στην ίδρυση του κόμματος «Τελεία»: «Τον αγαπώ πολύ τον Απόστολο Γκλέτσο» είπε αλλά πρόσθεσε: «Θα προτιμούσα να μείνει σαν Δήμαρχος να είναι εξαιρετικός. Το κομμάτι του κόμματος με βρίσκει λίγο αντίθετη, γιατί υπάρχει ένα σύστημα λίγο περίεργο, μπορεί να τον «φάει» και δεν θέλω να καταλήξει γραφικός γιατί ήταν άψογος, δυναμικός σαν Δήμαρχος».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θέμης Αδαμαντίδης: Έκανε την ταβέρνα… πίστα και έγινε viral!

Peristerinews.gr Newsroom

Νοσηλεύτηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Peristerinews.gr Newsroom

Συνελήφθη η Σούζαν Σάραντον σε διαδήλωση κατά του Νετανιάχου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment