PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Β. Σπανούλης: Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοινή συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών που θα φιλοξενηθεί 15-18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Για εμάς είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε πάλι στο Final 8. Είναι σημαντικό για να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να μην πετάμε. Ξέρουμε τι θέλουμε στο Περιστέρι, ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο ως οργανισμός. Αυτό που θα πω στους παίκτες μου είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους, να τα δώσουνε όλα και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, μια ομάδα που διεκδικεί το Final 4, που διεκδικεί όλους τους τίτλους».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τον Ολυμπιακό. Το ξέρουμε αυτό, ας μην γελιόμαστε. Από εκεί και πέρα όμως είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ, θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να χαιρετίσω την ενέργεια της ΕΟΚ για την κοινή συνέντευξη Τύπου Ανδρών και Γυναικών και για το γεγονός ότι οι δύο τελικοί θα γίνουν στον ίδιο χώρο την ίδια μέρα. Είναι κάτι που βοηθά την ελληνική πραγματικότητα και κοινωνικά και αθλητικά».

Ο αρχηγός του Περιστερίου Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε: «Για εμάς είναι σίγουρα χαρά και δικαίωση που βρισκόμαστε στο δεύτερο Final 8 και αποτελεί πρόκληση η συμμετοχή μας. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, παίζουμε με μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, έχει στόχους πολύ υψηλούς, την κατάκτηση όλων των τίτλων, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα και σε αυτά που θα δουλέψουμε να τα βγάλουμε στο παρκέ. Είναι ο μόνος τρόπος να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Προφανώς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Και υπογράμμισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τις πρωτοβουλίες που παίρνει για την αναβάθμιση του τελικού και στο Κύπελλο Γυναικών. Είναι σημαντικό όλο το μπάσκετ να παίρνει από αυτήν την λάμψη του Final 8. Δεν είναι μόνο το επαγγελματικό και το υψηλότερο επίπεδο που πρέπει να μας απασχολεί, αλλά όλο το μπάσκετ, σε όλες τις δομές του πρέπει να είναι συγκροτημένο και να εξελίσσεται. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές, να το χαρεί ο κόσμος που είναι πολύ σημαντικό και εμείς από την πλευρά μας να ξέρουμε επιστρέφοντας από το Ηράκλειο ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment