PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Πολύδωρας: Με πλαστογράφησαν οι «άσοφοι» του Μαξίμου


Με «σάλα υποδοχής» που θα υποδεχθεί όσους νιώθουν «απογοητευμένοι και χαρατσωμένοι από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», παρομοίωσε την Ένωση για την Πατρίδα και το λαό, ο πρόεδρος του κόμματος, Βύρων Πολύδωρας.

Με «σάλα υποδοχής» που θα υποδεχθεί όσους νιώθουν «απογοητευμένοι και χαρατσωμένοι από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», παρομοίωσε την Ένωση για την Πατρίδα και το λαό, ο πρόεδρος του κόμματος, Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να μην περιπλανώνται στο «μάταιο και ολισθηρό δρόμο» της Χρυσής Αυγής, ούτε να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Πολύδωρα «πρέπει να οργανώσει τις αντιφατικότητές του σε ευθύ και στρωτό λόγο».

Επίσης πρόσθεσε, πως η πρότασή του, είναι ανοιχτή, τόσο για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο όσο και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Οριοθετώντας πολιτικά το κόμμα του, ο κ. Πολύδωρας είπε πως είναι ένα ως κλασικό κεντροδεξιό κόμμα χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς καμία σχέση με τα άκρα και με μια «ανεκτικότητα» προς την αριστερά.

Ο πρώην υπουργός, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, είπε πως οι «άσοφοι των υπογείων του Μαξίμου» και η «μονταζιέρα» πλαστογράφησαν ότι επεδίωκε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. «Απεδείχθη πως άλλοι ήθελαν αυτή τη συνεργασία και άλλα ανώμαλα», δήλωσε ο κ. Πολύδωρας, σε μια σαφή αναφορά στην υπόθεση του Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Ο κ. Πολύδωρας αμφισβήτησε τα ευρήματα των γκάλοπ και κατηγόρησε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων πως «δεν τους νοιάζει» για την αξιοπιστία τους γιατί «την έχουν απολέσει προ πολλού».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment