PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Μεϊμαράκης για Αλ. Τσίπρα: Το παιδί δεν κάνει για ηγέτης


Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό άσκησε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στο Mega.

«Το παιδί δεν κάνει. Δύο φορές του δώσαμε επίπεδο ηγέτη και ο ίδιος απέδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το ύψος», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, καταλογίζοντας στον κ. Τσίπρα ότι ενώ «πήρε 251 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο και ανακηρύχτηκε ηγέτης» προτίμησε «να τα κλωτσήσει και να ξαναγίνει ομαδάρχης της ομάδας του στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεκαθαρίσει τα εσωτερικά του».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έτυχαν πολύ καλύτερης μεταχείρισης από τους Ευρωπαίους, αλλά και από τους Αμερικανούς, από ό,τι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνηση της Ν.Δ..

«Ουδέποτε έγινε – όχι σε Έλληνα – σε Ευρωπαίο πολιτικό, συνέντευξη με τέτοιο ακροατήριο τύπου Κλίντον. Ξέρετε τι είναι να έχεις όλο αυτό το επενδυτικό κοινό από κάτω και να το χάσεις» παρατήρησε, ενώ διερωτήθηκε στη συνέχεια: «Είναι αυτό ανικανότητα; Είναι απειρία; Είναι ότι ήταν απροετοίμαστος;».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Ν.Δ. τόνισε ότι «δεν έχει μπει ποτέ θέμα οικουμενικής κυβέρνησης», ενώ σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό εκτίμησε ότι συμβάλλει στο να μπει η χώρα ακόμη πιο βαθιά στην ύφεση και χαρακτήρισε τραγικό το να υπάρξει μία ακόμη μείωση στις συντάξεις.

Αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του και τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε μονομαχία, αισθάνομαι πως είμαι σε μια ευγενική άμιλλα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και οι πολίτες θα έρθουν την Κυριακή να εκφράσουν προτίμηση. Είμαστε στην ίδια πορεία και παλεύουμε για τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες».

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Παπαμιμίκο είπε πως δεν τον αποκάλεσε ποτέ «πορτιέρη», αν και όπως σχολίασε στη συνέχεια, ο ίδιος δεν θεωρεί υποτιμητική τη θέση του πορτιέρη. «Αν ο πορτιέρης δεν θέλει, δεν μπαίνει κανείς σε μαγαζί», σημείωσε.

«Είπα ότι δεν κάνει για γραμματέας, είπα όμως ότι δεν είναι για πέταμα, κάνει για άλλες θέσεις», συνέχισε για να προσθέσει ότι «με την εμμονή που τον διακατέχει» ο κ. Παπαμιμίκος «θέλησε να κάνει μία παρερμηνεία και να διαστρέψει όσα είπε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment