PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Β. Μάντζαρης: Να κάνουμε βήματα μπροστά και να βελτιωθούμε


Σε ρυθμούς Λάρισας κινείται το Περιστέρι, για την διεξαγωγή της επανάληψης (έπειτα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ) της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Basket League (25/4, 17:00) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» με τους Θεσσαλούς.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο παιχνίδι μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία για το Περιστέρι να βρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και της έναρξης των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Μάντζαρης:

«Αντιμετωπίζουμε την Λάρισα σε ένα παιχνίδι που το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να επαναληφθεί. Ο αντίπαλός μας είναι επικίνδυνος, καθώς εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία και θα έρθει να παίξει χωρίς άγχος, επιδιώκοντας να κάνει το παιχνίδι του.

Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε μπει σ’ έναν ρυθμό προετοιμασίας εν όψει του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ και των πλέι οφ που ακολουθούν.

Οπότε κάθε αγώνας είναι σημαντικός, ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά και να βελτιωθούμε

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, προκειμένου να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Στο μεταξύ, πριν την προπόνηση της Παρασκευής (23/4) όλα τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ εν όψει του αγώνα της Κυριακής (25/4, 17:00, ΕΡΤ 3) με την Λάρισα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment