PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Προδοτική απόφαση να δώσουμε το όνομα Μακεδονία


Την πλήρη αντίθεσή του στο να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης δηλώνοντας πως το κόμμα του θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μην περάσει η απόφαση.

«ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποτάμι, ΚΚΕ δίνουν το όνομα Μακεδονία σε σύνθετη ονομασία με διάφορες δικαιολογίες που καθιστούν την απόφαση αυτή προδοτική. Όποιος Πρωθυπουργός ή όποιο κόμμα δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, θα απολογηθεί στον ελληνικό λαό» τόνισε μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα.

Ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στο θέμα της κράτησης των δυο στρατιωτικών μας τόνισε ότι πρόκειται για μια εχθρική κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ενημέρωση των κομμάτων για το τι συνέβη στην υπόθεση σύλληψής τους.

Υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη όλων βρίσκεται στις φυλακές της Αδριανούπόλης, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι πρέπει να συγκληθεί άμεσα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ώστε να συζητηθούν τα εθνικά θέματα και τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έθεσε επίσης το κόμμα σε εγρήγορση γιατί όπως είπε ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν πρόωρες εκλογές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment