PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Πόσες φορές θα συγχωρέσουμε τον Τσίπρα;


Παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Alpha 989.

«Ο Τσίπρας θα έπρεπε να παραιτηθεί γιατί υποσχέθηκε κούρεμα του χρέους και δεν το πέτυχε. Κάθε φορά θα τον συγχωρούμε; Πόσες φορές θα τον συγχωρούμε;», διερωτήθηκε.

Ακόμη, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «από το 2015 δεν έχει πει καμία σοβαρή κουβέντα», εκτός από όταν του είπε για την απλή αναλογική.

Με αφορμή την κριτική που δέχθηκε ο Πρωθυπουργός για την απουσία του στην Κούβα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σχολίασε ότι και εδώ να ήταν «ο άσχετος, θα απαντούσε στους Τούρκους; Θα έλυνε τα οικονομικά; Καλύτερα που ήταν έξω».

Εξάλλου, ανέφερε ότι ο Φιντέλ Κάστρο ήταν δικτάτορας για να προσθέσει ότι «αν έχει αυτόν σύμβολο ο Τσίπρας, τότε η Ελλάδα κακώς που τον έχει στη Βουλή».

Επανέλαβε ότι ουδέποτε υπήρξε σενάριο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να στηρίξει την κυβέρνηση». «Το ήξερε και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης αυτό, τα λένε αυτά για να με εξοντώσουν. Ποτέ δεν είχα φλερτ με τον ίδιο τον Τσίπρα», σημείωσε.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα ο κος Λεβέντης είπε πως «οι Τούρκοι εκ του ασφαλούς “μας χορεύουν στο ταψί”» και πρόσθεσε ότι «η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να τα έχουμε καλά με την Ευρώπη για να φοβούνται».

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη για την καταγγελία του ΚΚΕ περί υποκλοπών, και εκτίμησε ότι μπορεί να λέει και υπερβολές γιατί «είναι και “μυγιάγγιχτο”».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment