PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: «Όχι» της Ένωσης Κεντρώων στην κυβέρνηση


Την πάγια θέση της Ένωσης Κεντρώων για «όχι» τόσο στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όσο και στη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ο Βασίλης Λεβέντης, ενώ χαρακτήρισε σκηνοθετημένο το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Max FM της Πάτρας σχολίασε πως «εάν ήθελε ο κ. Καμμένος να μη φθάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα την είχε ρίξει από τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα είναι αργά», ενώ έκανε λόγο για συμπαιγνία.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε αποστασίες τις μετακινήσεις βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, «αφού μιλάμε για βουλευτές που έχουν κερδίσει την έδρα τους με λίστα σε άλλα κόμματα από αυτά που είναι σήμερα. Αυτό δεν είναι πολιτικά ηθικό».

Τέλος ανέφερε ότι στη Βουλή «υπάρχουν δυο “φίδια”, ο κ. Τσίπρας που με τεχνάσματα προσπαθεί να κρατηθεί λίγους μήνες στην εξουσία και ο κ. Μητσοτάκης που κάνει ότι μπορεί, μέσω δημοσκοπήσεων, για να εξαφανίσει πολιτικά την Ένωση Κεντρώων και η επόμενη Βουλή να έχει 5 κόμματα έτσι ώστε να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment