PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης: Ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος για το πρόγραμμα


Να στηρίξει με την ψήφο του την κυβέρνηση εάν χρειαστεί είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ότι του ζήτησε ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι του απάντησε πως επί της ουσίας του ζητάει να πάει «στον τάφο μαζί με τον Τσίπρα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, ότι δεν θα υλοποιηθούν οι νόμοι που ψηφίζονται αλλά και ότι ένα 30% των πολιτών δεν πληρώνει φόρους, γεγονός που καθιστά χαμένους όλους όσους πληρώνουν οι υπόλοιποι.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι από τον Ιανουάριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς «το 1 δισ. ευρώ θα φύγει σαν αστραπή», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα φθάνει «ούτε για τις γάζες των νοσοκομείων» και ο Πρωθυπουργός θα μείνει «μόνος και έρημος» να αντιμετωπίσει «αυτό το χάος».

Σχετικά με τους πρόσφυγες κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ονομάζει hotspot «όποιο παλιό γήπεδο υπάρχει ή όποιο στρατόπεδο» για να διαπιστώσει κατόπιν τις ατέλειες στις υποδομές.

«Πρέπει να έχει στοιχειώδεις υποδομές γιατί ανθρώπους θα βάλεις μέσα όχι γουρούνια» τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment