PeristeriNews.gr
Πολιτική

Β. Λεβέντης κατά κυβέρνησης – Ν.Δ.



Κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση με αιχμή τη διαπραγμάτευση άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του προς τον Πρωθυπουργό.

Ο κ. Λεβέντης αναρωτήθηκε συγκεκριμένα αν ενεργούν από μόνα τους όσα κυβερνητικά στελέχη μιλούν για την ανάγκη υπερψήφισης των μέτρων από ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή. «Ενεργούν από μόνοι τους ή έχουν τη συγκατάθεσή σας;» είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, για να προσθέσει: «Αν έχουν τη συγκατάθεσή σας σημαίνει ότι μέσα σας δεν έχει ωριμάσει ότι η εκτίμηση ότι η διαπραγμάτευση μπορεί να είναι επιτυχής».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπέλυσε βολές και κατά της Ν.Δ. «Εγώ δεν θα πω αυτά που λέει η Ν.Δ., δηλαδή ‘Υπογράψτε γρήγορα, αλλά δεν ψηφίζω’», είπε.

«Ανησυχούμε για αυτά που συμβαίνουν με την οικονομία, ενόσω δεν τελειώνει η διαπραγμάτευση, αλλά και στο θέμα της υγείας ο κόσμος είναι ανάστατος», συνέχισε ο κ. Λεβέντης.

«Έρχονται στο γραφείο μου και μου λένε να βάλουν μέσον για να μπουν στην εντατική. Χρειάζεται μέσον εν έτει 2017 για να μπει κάποιος στην εντατική; Δεν υπάρχουν θέσεις ή κάποιοι τις αφήνουν επίτηδες κενές για να εξυπηρετούνται οι φίλοι;» είπε ο κ. Λεβέντης.

Αναφερόμενος στη λίστα φαρμάκων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διερωτήθηκε: «Μειώσαμε τα φάρμακα. Μήπως όμως στη λίστα των φαρμάκων υπάρχουν φάρμακα που χρειάζονται οι ασθενείς;. Έγινε σωστή αξιολόγηση στη λίστα φαρμάκων;».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment