PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Β. Μπέτσης: Να χτίσουμε πάνω στην καλή εικόνα του Ατρόμητου


Τόσο για τα αθλητικά όσο και για τα θέματα της πόλης μας και των επερχόμενων εκλογών μίλησε στο PeristeriNews.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και Αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης.

Ο κ. Μπέτσης τόνισε ότι ο Ατρόμητος έχει μια εξαιρετική εικόνα πλέον για τα ελληνικά δεδομένα και θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια να χτίσει πάνω σε αυτήν για να πετύχει ακόμα περισσότερα. Ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου αναφέρθηκε και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα συμμετάσχει για μια ακόμα φορά με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη.

κ. Μπέτση παρατηρούμε ότι το τελευταίο διάστημα ο Ατρόμητος έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική και ισχυρή εικόνα στο αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας κάτι που προκύπτει τόσο από την αντιμετώπισή του από τις υπόλοιπες ομάδες όσο και από τα εκτελεστικά όργανα του πρωταθλήματος. Που πιστεύετε ότι έχει στηριχθεί όλο αυτό;

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας κάνει σταθερά βήματα προόδου βάζοντας τις βάσεις για να γίνει μια ισχυρή δύναμη στην Ελλάδα. Όπως είπατε, όλοι αντιμετωπίζουν διαφορετικά τον Ατρόμητο. Το χτίσιμο μιας ισχυρής εικόνας χρειάστηκε τις σωστές παρεμβάσεις και κινήσεις από όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και κυρίως του ιδιοκτήτη, Γιώργου Σπανού, που η τεχνογνωσία του σε θέματα ποδοσφαίρου είναι αδιαμφισβήτητη και η αγάπη του για τον Ατρόμητο αστείρευτη. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν όλα τα στελέχη της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο να προοδεύουν και να ανεβάζουν κάθε χρόνο τον πήχη.

Για να ανέβει ο πήχης χρειάζονται και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Γνωρίζουμε ότι στο αθλητικό κέντρο κάθε χρόνο γίνονται ενισχυτικές ενέργειες για να παραμένει στα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα. Μάλιστα πρόσφατα η ομάδα παρουσίασε μέσω των κοινωνικών δικτύων ένα video με σημεία του προπονητικού κέντρου που θα ζήλευαν αρκετοί ελληνικοί σύλλογοι. Αυτό έχει παίξει το ρόλο του;

Το προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου στο Μαζαράκη συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή μέσα στα πέντε καλύτερα στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό που έχει δημιουργηθεί μέσα στα όρια του Περιστερίου. Για να γίνει αυτό, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν καθημερινά με σκοπό την ανάπτυξη. Εκτός του Γιώργου Σπανού που στηρίζει κάθε ανάγκη της ομάδας, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος ψάχνει για συστήματα και τεχνικές που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και αυτό μας δίνει σήμερα την ευτυχία να μιλάμε για ένα αθλητικό κέντρο με 2 γήπεδα, γυμναστήριο, Spa center, φυσικοθεραπευτήριο εστιατόριο, δωμάτια φιλοξενίας των παικτών της ακαδημίας και τα γραφεία της ομάδας μας. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι ο Ατρόμητος χτίζεται σε γερές βάσεις και οι παίκτες που έρχονται στην ομάδα μας δουλεύουν στα πρότυπα ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κλαμπ.

Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι η κατάκτηση θέσης που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα η ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα και στην Ευρώπη;

Μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία αποτελεί το όνειρο μας αυτή τη στιγμή όπως και η κατάκτηση ενός τίτλου. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει ένα πολύ καλό προγραμματισμό και όλα αυτά δεν θα αργήσουν να έρθουν αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ο καθένας τη δουλειά του. Η κατάκτηση της θέσης που οδηγεί Ευρώπη δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα και θα πρέπει στα εναπομείναντα παιχνίδια να είμαστε σοβαροί για να κατακτήσουμε το στόχο μας. Για να γίνει αυτό, θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας αφού απομένουν τέσσερα παιχνίδια με τα τρία να είναι στο Περιστέρι.

Κλείνοντας, θα συμμετάσχετε και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του Ανδρέα Παχατουρίδη. Πιστεύετε ότι μπορείτε να επικρατήσετε των αντιπάλων σας και να διοικήσετε το Δήμο Περιστερίου για πέμπτη φορά;

Το αν θα νικήσουμε και σε αυτές τις εκλογές θα το κρίνει ο λαός της πόλης μας. Εμείς σαν διοίκηση προσπαθήσαμε να μην πούμε πολλά λόγια αλλά να κάνουμε πολλές πράξεις. Αυτό είναι που εκτίμησε στην παράταξη μας και στον Ανδρέα Παχατουρίδη ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντάς του ποσοστό μέχρι και 62%. Η όρεξη για έργο δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment