PeristeriNews.gr
Αθλητικά

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ατρόμητος 2-1 (video)


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Πράβετς, ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Πράβετς, ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την καθολική υπεροχή με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες αλλά από δύο ατομικά λάθη στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ αν και προηγήθηκε στο 12’: Σε αντεπίθεση από τον άξονα, ο Πίτου έδωσε τη μπάλα στον Μακρή, αυτός προσπάθησε να την περάσει στον Μπρίτο, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και στρώθηκε στον Αναστασάκο, ο οποίος πλάσαρε στην αριστερή γωνία της ΤΣΣΚΑ.

Στο 21’ από αβλεψία της άμυνας, ο Μοράες (είχε νωρίτερα δοκάρι στο 8’) νίκησε τον Ράντμαν με ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 37’ πάλι από λάθος συνεννόηση ο Μοράες έδωσε το προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι επιπλέον έγιναν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ωστόσο ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 67’ όταν από μπαλιά του Ζουέλα στην πλάτη της άμυνας, ο Σφακιανάκης βγήκε κρυφός κυνηγός,έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε δοκάρι και βγήκε άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (72’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (52’ Νάστος), Γιαννούλης (75’ Αργυρός), Φυτανίδης (75’ Καντούτσης), Τόμας (46’ Ζουέλα), Μακρής (52’Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία( 52′ Καραγκούνης), Τάτος (46’ Σφακιανάκης), Επστάιν (52’ Αθανασίου), Μπρίτο (75’ Καραμάνος), Αναστασάκος (52’ Μπέλιτς)

ΤΣΣΚΑ: Μακεντζίεφ, Βιντάνοφ, Τζούνιορ, Καρατσάνακοφ, Στογιάνοφ, Γίβετς, Μοράες, Κοστόφ, Γκριγκόροφ, Νικόλοφ, Χαλίνοβιτς. Έπαιξαν και οι Κονσταντίνοφ, Γκράντσοφ, Ιακίμοφ, Βανταλόφσκι.

*

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης και Θεόδωρος Αρβανίτης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης έκανε στο «PeristeriNews.gr» τις ακόλουθες δηλώσεις :

“Όπως όλοι είδαμε ο Ατρόμητος της νέας σεζόν θα είναι μια ομάδα διαφορετική από πέρυσι με υψηλούς δείκτες αθλητικού επιπέδου και όλοι πιστεύουμε ότι την νέα χρονιά μας περιμένουν πολλές διακρίσεις.

Το ρόστερ της ομάδας είναι ποιοτικό και με την προσθήκη του Μήτρογλου, ο οποίος όλοι γνωρίζουν ότι είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες γκολτζήδες, θα ανεβάσει ουσιαστικά τον Ατρόμητο στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Περιστεριώτες θα πρέπει να αγκαλιάσουν την καινούρια προσπάθεια του Ατρόμητου που ξεκινά τον Αύγουστο με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια του Ατρόμητου εμπράκτως. Μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος είναι η αθλητική σημαία της πόλης μας.”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment