Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τσουχτερά πρόστιμα σε επιχειρήσεις στο Περιστέρι μετά από ελέγχους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 4.500 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο επιχειρήσεις στο Περιστέρι, έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών στις 21 Απριλίου 2026.

Το μεγαλύτερο πρόστιμο, ύψους 3.500 ευρώ, επιβλήθηκε σε επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ιεροθέου 114. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ελέγχου, διαπιστώθηκε παραπλανητική αναγραφή στον τιμοκατάλογο σχετικά με το είδος του ελαίου που χρησιμοποιείται στις σαλάτες, ενώ εντοπίστηκε και έλλειψη αναγραφής αλλεργιογόνων συστατικών στο προϊόν «Κασερόπιτα».

Η απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Παράλληλα, πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ επιβλήθηκε σε επιχείρηση στην οδό Αγίου Ιεροθέου 90, λόγω ελλιπούς αναγραφής απαιτούμενων ενδείξεων στις πινακίδες πώλησης προϊόντων και συγκεκριμένα για «Ντομάτες Κρήτης» και «Πατάτες Κύπρου».

Η απόφαση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Οι σχετικές αποφάσεις εκδόθηκαν στις 29 Απριλίου 2026 από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στην αγορά για την προστασία και την ορθή ενημέρωση των καταναλωτών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Peristerinews.gr Newsroom

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Παλαίμαχοι Ατρομήτου: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Δημοσιογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment