Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τσίπρας: Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου;

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αναρωτήθηκε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας.

«Η Βουλή καλείται σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου ή στην κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου;», αναρωτήθηκε στην αρχή της ομιλίας του ο Α. Τσίπρας, ο οποίος υποστήριξε ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ δεν εμπιστεύονται την κρίση των πολιτών και απλά φοβούνται την λαϊκή ετυμηγορία.

Ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε ακόμα αν η πρόταση του κ. Παπανδρέου προς τον κ. Σαμαρά για συγκυβέρνηση ισχύει ακόμα, καθώς παρατήρησε ότι «είναι παρούσα σήμερα μια πάνδημη συναίνεση».

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι και η ΝΔ βοηθάει με την στάση της στην προώθηση του πυρήνα του Μνημονίου, ενώ αναρωτήθηκε ότι αφού απέτυχε το πρώτο Μνημόνιο, πώς θα πετύχει ένα δάνειο με ακριβότερες εγγυήσεις.

«Ο ελληνικός λαός ξεπερνά τους εκβιασμούς για την πέμπτη δόση. Ο μόνος εγγυητής για τη διάσωση της οικονομίας είναι ο ελληνικός λαός, όχι οι ψευδεπίγραφες συναινέσεις», τόνισε, ενώ τέλος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα για την επίθεση που κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το τελευταίο διάστημα κλιμακώνονται οι επιθέσεις απέναντι στο κόσμο που ζητά κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και οι επιθέσεις στην Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Α. Τσίπρας, ενώ πρόσθεσε πως αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ταυτόχρονα με τη συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση ανοίγει την αγκαλιά της στον κ. Καρατζαφέρη και την ακροδεξιά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment