Πολιτική

Τσίπρας: «Απόπειρα χειραγώγησης»

Για απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που οδηγεί πολλά χρόνια πίσω τον πολιτικό μας πολιτισμό, κατηγόρησε ο Αλέξης Τσίπρας τον Πρωθυπουργό, με αφορμή τη χθεσινή διακαναλική του συνέντευξη, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να καταδικαστεί η κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε σήμερα τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, για απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης, που οδηγεί πολλά χρόνια πίσω τον πολιτικό μας πολιτισμό και τόνισε την ανάγκη να καταδικαστεί η κυβέρνηση στις επικείμενες εκλογές.

Με επίκεντρο τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, ο Α. Τσίπρας σε σημερινή συνέντευξη τύπου, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και κατά του κ. Παπανδρέου προσωπικά, τονίζοντας ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης άνοιξε με τον εκβιασμό «Καραμανλής ή τανκς» και κλείνει με το «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» και ενώ η χώρα μπαίνει στο «γύψο των αγορών».

Ο κ. Παπανδρέου, είπε ο κ. Τσίπρας, συμπεριφέρεται περισσότερο ως ο άνθρωπος των αγορών, παρά ως εκλεγμένος πρωθυπουργός, ευτελίζοντας έτσι τη δημοκρατία, και έκανε λόγο για “πολιτικό παράδοξο” σημειώνοντας πως «αν ισχύει αυτό που είπε ό πρωθυπουργός ότι οι αγορές έχουν ποντάρει στην χρεοκοπία μας τότε γιατί κάνουμε ακριβώς ό,τι μας ζητάνε;»

Τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να δώσουν προοπτική κι ελπίδα στον λαό, ενώ υπογράμμισε ότι η αποχή δεν είναι μήνυμα οργής, αντίθετα ευνοεί τον δικομματισμό.

Related posts

Νέα Navtex νοτιοδυτικά της Κρήτης

Peristeri News

Βουλή: Ψηφίστηκε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Συνεχίζουμε τον αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Peristeri News

Leave a Comment