PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Tρίωρη στάση εργασίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας


Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), προκειμένου, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι της Αττικής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Εφετείο Αθηνών, όπου την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί η απόφαση για τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 το Εφετείο, μετά από 7 χρόνια, θα ανακοινώσει την απόφασή του για τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.

Είναι χρέος του κόσμου της εκπαίδευσης προς το μέλλον να παρέμβει μέσα κι έξω από την τάξη. Να υπερασπιστεί τη ζωή και τη δημοκρατία ενάντια στον φασισμό και τον σκοταδισμό, να απαιτήσει την τιμωρία των δολοφόνων.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι της Αττικής να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Εφετείο Αθηνών, κηρύσσει 3ωρη, επιπλέον, διευκολυντική στάση εργασίας από ώρα 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν δυναμικά».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Δύο πυροτεχνουργοί του στρατού ανάμεσα στους συλληφθέντες από την αντιτρομοκρατική

Peristeri News

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment