PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Τριήμερο αφιέρωμα στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής» στον Δήμο Ιλίου


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΙΛΙΑ 2011»

Ο Δήμος Ιλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΙΛΙΑ 2011», διοργάνωσε τριήμερο αφιέρωμα στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής» το οποίο πραγματοποιήθηκε από την Κυριακή 19 έως την Τρίτη 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία «Γ. Γεννηματά» στο Ίλιον.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου από νωρίς το μεσημέρι 6 ομάδες graffiti είχαν αρχίσει να ζωγραφίζουν σε επιλεγμένους χώρους, το απόγευμα μαθητές σχολής χορού παρουσίασαν break dance shows, ενώ αργότερα μουσικά σχήματα νέων καλλιτεχνών έπαιξαν hip-hop μουσική.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου από το πρωί το σέρβικο συγκρότημα «Χάλκινα» γύρισε τις συνοικίες του Ιλίου καλώντας τους δημότες στη γιορτή της μουσικής της επόμενης ημέρας, ενώ το απόγευμα παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα στην πλατεία «Γ. Γεννηματά» με τη συμμετοχή τόσο του συγκροτήματος «Χάλκινα» όσο και άλλων μουσικών σχημάτων.

Την Τρίτη 21 Ιουνίου το αφιέρωμα στην «Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής» ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε από rock μπαλάντες μέχρι και ελληνική λαϊκή μουσική.

Δυναμική παρουσία στις τριήμερες αυτές μουσικές εκδηλώσεις είχαν φυσικά τόσο το Δημοτικό Ωδείο όσο και το Μουσικό Σχολείο Ιλίου που καταχειροκροτήθηκαν σε κάθε τους εμφάνιση από τους παρευρισκόμενους θεατές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment