• Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4»

Peristeri News
Νοέμβριος10/ 2021

Σε εξέλιξη είναι στη δυτική Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της χολιγουντιανής υπερπαραγωγής «Αναλώσιμοι 4», δύο εβδομάδες γυρισμάτων, δύο μεγάλης έκτασης τοποθεσίες αλλά και ο μεγαλύτερος αριθμός πρωταγωνιστών του Χόλυγουντ που έχουν εμφανιστεί στην πόλη.

Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλυγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, θα γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη.

Όμως τα νέα δεν είναι καλά καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν τρεις τραυματίες – δύο τεχνικοί και ένα κασκαντέρ- και μάλιστα ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μετέδωσε το Mega o πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του άνδρα, που είναι από τη Βουλγαρία, είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Ετικέτες: