PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρεις συλλήψεις για ληστεία γυναίκας στον Εθνικό Κήπο


Τρία άτομα συνέλαβε η αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας της Προεδρίας της Δημοκρατίας το μεσημέρι της Πέμπτης, για απόπειρα ληστείας σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας που βρισκόταν στον Εθνικό Κήπο.

Συγκεκριμένα οι τρεις αλλοδαποί 26, 27 και 29 ετών κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία, επειδή το μεσημέρι της Πέμπτης, προσέγγισαν μέσα στο πάρκο τη γυναίκα και με χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Ο 26χρονος και ο 29χρονος εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφαλείας Προεδρίας της Δημοκρατίας και ο 27χρονος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Συντάγματος, όπου και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε χρηματικό ποσό και σε σημείο που υπέδειξαν το πορτοφόλι το οποίο είχαν πετάξει μετά τη ληστεία και τα οποία αποδόθηκαν στην γυναίκα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τ.Α. Συντάγματος, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment