PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τραγωδία στις Οινούσσες: Τέσσερα παιδιά και ένα βρέφος μεταξύ των νεκρών


Τρία παιδιά και δύο γυναίκες είναι μεταξύ των πέντε σορών που περισυνελέγησαν από τη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών μετά την ανατροπή σκάφους με μετανάστες, στο οποίο σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση πρέπει να επέβαιναν 19 άτομα.

Νωρίτερα από την ίδια θαλάσσια περιοχή είχαν ανασυρθεί οι σοροί ενός τετράχρονου παιδιού και ενός βρέφους.

Η επιχείρηση του λιμενικού στο σημείο συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στη λέμβο. Εως τώρα έχουν διασωθεί 12 άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε άντρες, τρείς γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο.

Τούρκοι πολίτες που ζητούν πολιτικό άσυλο, επέβαιναν σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, στη λέμβο

Τούρκοι πολίτες που ζητούν πολιτικό άσυλο, επέβαιναν σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, στη λέμβο που ανετράπη σήμερα βόρεια των Οινουσσών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άτομα μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά και ένα βρέφος.

Πλήρωμα σκάφους της δύναμης FRONTEX περισυνέλεξε από τη θαλάσσια περιοχή συνολικά δώδεκα (12)άτομα, καλά στην υγεία τους, μεταξύ των οποίων πέντε άντρες, τρείς γυναίκες, τρία μικρά παιδιά κάτω των 6 ετών και ένα 12χρονο. Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στη Χίο, ενώ οι σοροί των θυμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Συνολικά στη λέμβο επέβαιναν 19 άτομα.

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή των Οινουσσών σταμάτησαν καθώς τα πτώματα έχουν αναγνωριστεί και δεν αναζητούνται άλλοι αγνοούμενοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment