PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τραγωδία δίχως τέλος στο Περιστέρι


Μάχη στην εντατική του Αττικού νοσοκομείου για 10 μέρες, έδωσε ο συνεπιβάτης του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη πριν από μερικές μέρες στο Μπουρνάζι.

Ο άτυχος νεαρός άνδρας δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τη ζωή και για μια ακόμα μέρα πέπλο πένθους κάλυψε την περιοχή του Περιστερίου.

Ο 33χρονος συνεπιβάτης της μηχανής που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά το τροχαίο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Ο άτυχος νεαρός, μαζί με τον επίσης 33χρονο φίλο του που οδηγούσε την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα, βγήκαν το βράδυ της 27ης Αυγούστου από την έξοδο της εθνικής οδού και πήραν την οδό Κωνσταντινουπόλεως προς την πλατεία Μπουρναζίου με σκοπό να πάνε στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής σταμάτησε στο φανάρι και μόλις άναψε το πράσινο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και να καρφωθεί στην κολώνα φωτισμού, αφού πραγματοποίησε πορεία μερικών μέτρων πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment