PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τραγικό τέλος για το 7χρονο αγόρι στο Σκαραμαγκά


Τραγική κατάληξη είχε ο 7χρονος Νουργιάν Μοχάμαντ, κουρδικής καταγωγής που είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Παρασκευής από τον Κέντρο Φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά.

Το 7χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό πριν από λίγη ώρα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως εντοπίστηκε πνιγμένο στη θάλασσα στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Η μικρή ηλικία του παιδιού αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε είχαν εξ’ αρχής προξενήσει μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις αρχές.

Λίγο μετά την εξαφάνισή του είχε σημάνει Αmber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Το παιδί βρέθηκε τελικώς πνιγμένο το βράδυ της Παρασκευής στη θάλασσα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομία.

Το παιδί διακομίστηκε από λιμενικούς στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια, προέκυψε ότι πρόκειται για αλλοδαπό αγόρι για το οποίο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου από τους γονείς του, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Από το Τμήμα Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του αγοριού.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment