Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Τραγικό δυστύχημα στο πλατό του Walking Dead

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 33χρονος κασκαντέρ John Bernecker μετά από πτώση 10 μέτρων στο πλατό των γυρισμάτων της διάσημης σειράς Walking Dead.

Οι υπεύθυνοι της σειράς ανακοίνωσαν ότι ο 33χρονος ήταν εξαιρετικά έμπειρος κασκαντέρ και έπεσε από μπαλκόνι σε ένα τραγικό ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του τελευταίου κύκλου της σειράς.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου τελικώς οι γιατροί ανακοίνωσαν πως είναι νεκρός.

Σύμφωνα με το περιοδικό Page Six, ο Μπερνέκερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση σε τσιμεντένιο δάπεδο από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Τον Bernecker τον έχουμε δει να συμμετέχει στις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών «Τρέξε», «The Fate of the Furious» και «Αγώνες Πείνας- Επανάσταση, μέρος 2ο».

John-Bernecker-1

Σημειώνεται πως το τηλεοπτικό δίκτυο έχει διακόψει τα γυρίσματα χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε θα επανεκκινήσουν.

Ο John Bernecker πέρα από το Walking Dead έχει λάβει μέρος και στα γυρίσματα της ταινίας Fast and Furious.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ελαφρύ εγκεφαλικό υπέστη ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Peristerinews.gr Newsroom

4ο Φεστιβάλ Αναλογικής Φωτογραφίας στην Αθήνα – Από το φιλμ στον σκοτεινό θάλαμο

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Γέμισε ξανά σινεμά η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment