PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τραμπ: Οπλοφορώ μερικές φορές


Στην αποκάλυψη ότι μερικές φορές οπλοφορεί, προέβη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις εν όψει των προκριματικών εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενώ υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να κάνουν το ίδιο μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουν μάρτυρες ενός περιστατικού με πυροβολισμούς.

«Νιώθω πολύ καλύτερα όταν οπλοφορώ» εξήγησε ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Όπως εκτίμησε, εάν είχαν μαζί τους όπλο όλοι όσοι βρίσκονταν σε εκείνη την αίθουσα στο πανεπιστήμιο του Όρεγκον, όπου ένας 26χρονος άνδρας σκότωσε την πρώτη Οκτωβρίου εννέα ανθρώπους προτού αυτοκτονήσει, η έκβαση θα ήταν καλύτερη.

Αναφερόμενος στην τραγωδία του Νιουτάουν, όπου ένας νεαρός άνδρας είχε σκοτώσει 20 παιδιά σε σχολείο τον Δεκέμβριο του 2012, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εξέφρασε την εκτίμηση ότι εάν οι εκπαιδευτικοί οπλοφορούσαν «θα ήταν πολύ καλύτερα όταν αυτός ο παρανοϊκός εισέβαλε στις τάξεις και άρχιζε να πυροβολεί εναντίον των ανθρώπων».

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Τραμπ χαρακτήρισε «τρελό» τον τρόπο που η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ ενεργεί προς όφελος των προσφύγων.

Ο κ. Τραμπ υπογράμμισε ότι δεν συμπαθεί τις μεταναστεύσεις και έκανε λόγο για ταραχές που, όπως πιστεύει, θα ξεσπάσουν στη Γερμανία.

Ο δισεκατομμυριούχος, γνωστός για τις αντιμεταναστευτικές του θέσεις, επεσήμανε ότι «χωρίς αμφιβολία» τάσσεται υπέρ της υποδοχής 10.000 προσφύγων στην χώρα του. Ωστόσο, εκτίμησε ότι 20.000 είναι πολλοί.

«Θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο Δούρειο Ίππο  εάν οι άνθρωποι αυτοί αποδειχθούν ότι ανήκουν στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος» προσέθεσε ο κ. Τραμπ.

Ο μεγιστάνας πρότεινε να οριστεί μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στο βόρειο τμήμα της Συρίας όπου θα καταφεύγουν οι πρόσφυγες.

Ο ίδιος υποστήριξε επιπλέον ότι «θα έπρεπε να γίνει χρήση βίας εναντίον του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ όταν εκείνος χρησιμοποίησε χημικά όπλα».

Τόνισε, εξάλλου, ότι ο ίδιος θα μπορούσε «ενδεχομένως να τα πάει πολύ καλά με τον Βλαντίμιρ Πούτιν» καθώς «δε συμπαθεί καθόλου τον Ομπάμα».

«Όσο ο Πούτιν επιτίθεται εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, τάσσομαι υπέρ των βομβαρδισμών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στη Συρία», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment