PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τραμπ: «Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν νοθευμένες»


Την ήττα του στις προεδρικές εκλογές στις 3 Νοεμβρίου αναγνώρισε δημόσια για πρώτη φορά σήμερα Κυριακή, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο επανέλαβε για άλλη μία φορά ότι η διαδικασία ήταν «νοθευμένη», κάνοντας λόγο για μία ευρείας κλίμακας απάτη.

Ο Τζο Μπάιντεν νίκησε τον Τραμπ επικρατώντας σε κρίσιμες πολιτείες  τις οποίες ο Ρεπουμπλικανικός αντίπαλός του είχε κερδίσει το 2016. Ο πρώην Δημοκρατικός αντιπρόεδρος επικράτησε με περισσότερες από 5,5 εκατομμύρια ψήφους ή 3,6 ποσοστιαίες μονάδες.

Ο Τραμπ φάνηκε να αναγνωρίζει τη νίκη του Μπάιντεν σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία για άλλη μια φορά ανέφερε αβάσιμους ισχυρισμούς για απάτη.

«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν νοθευμένες», έγραψε την Κυριακή το πρωί στο Twitter, χωρίς να αναφέρεται στο όνομα του Μπάιντεν. «ΔΕΝ επιτρέπονταν ελεγκτές για τις ψήφους ή παρατηρητές, η ψηφοφορία νοθεύτηκε από τη Αριστερή Ριζοσπαστική ιδιωτική εταιρεία, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό, η οποία δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα κατά πολύ!), τα Ψευδή & Ήσυχα ΜΜΕ, & περισσότερο!»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment